Agilera, vērojot Sviftu, saprot, ko nevajag vilkt mugurā (2)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Scanpix Sweden

Dziedātāja Kristīna Agilera labprāt seko modei un kā vienu no saviem modes padomdevējiem nosauc dziedātāju Teilori Sviftu: vērojot kantri mūzikas zvaigznes izvēlētos tērpus, Agilera saprot, ko nekādos apstākļos nevajadzētu vilkt mugurā.

Dziedātāja Kristīna Agilera publiski paziņo, ka tik ļoti, cik Svifta ir talantīga mūzikā, tik ļoti viņa ir aprobežota apģērbu izvēlē.

Tieši Sviftu Agilera izvēlas par savu stila ietekmētāju, jo, vērojot dziedātājas tērpus, Agilera saprot, kuri ir tie apģērba gabali, kurus nekādā gadījumā nevajag vilkt mugurā.

Kristīna jau astoņpadsmit mēnešus izmanto Sviftu kā piemēru tam, ko nevajag vilkt mugurā, kā nevajag veidot matus un kādu grimu nevajag lietot.

Kristīnas izvēle ir dīvaina, jo viņas un Teilores apģērbu izvēle, stils ir pilnīgi atšķirīgi - Svifta dod priekšroku klasiskām vērtībām, bet Agilera vienmēr izvēlas seksīgumu.

Kristīna ir sava otrā bērna gaidībās un jūtas satriekta, vērojot, ka Svifta pēdējos pasākumus apmeklē, izvairoties no klasiskā apģērba, bet priekšroku dodot seksīgumam.

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu