Boba Dilana albums ar Sinatras dziesmām iekaro britu topu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Amerikāņu folkmūzikas giganta Boba Dilana (Bob Dylan) albums «Shadows in The Night» (Columbia Records), kurā 73 gadus vecais dziesminieks ieskaņojis Frenka Sinatras dziedātās meldijas, iekarojis Apvienotās Karalistes albumu topu, ziņo «nme.com».

Dilans norādījis, ka jau sen vēlējies izdot šādu albumu, tomēr viņam «nav pieticis drosmes sarežģītas apdares 30 instrumentiem pārrakstīt piecu cilvēku sastāvam». Dziesmas albumā ierakstītas tādā secībā, kādā tās savietotas albumā. Katras dziesmas ierakstīšana ilgusi apmēram trīs stundas. «Kā nospēlējām, tā arī skan. Nav izmantota nekāda papildu apstrāde. Iepriekš apstrādē daudz kas ir ticis sabojāts. Es vēlējos visu izdarīt tā, kā vajag,» stāstījis Dilans.

Albums seko izcilajam 2012. gada ierakstam «Tempest», kas kronēts par tā gada labāko TVNET albumu.

Šis ir astotais Dilana numur viens albums Lielbritānijā.

«Official Charts Company» svētdien ziņo, ka Dilana albums pārdots par 5000 kopijām vairāk nekā 2. vietas ieguvēja - britu rudā zēna Eda Šīrana (Ed Sheeran) otrais albums «x».

Pagājušās nedēļas līdere - hita «All About That Bass» dziedātāja Megana Treinore (Meghan Trainor) ar «Title» (Epic/Sony Music) noslīdējusi uz 3. vietu.

Singlu topā Marka Ronsona uzvaras gājienu pārtraukusi Elija Goldinga ar dziesmu no filmas «50 Shades Of Grey» skaņu celiņa «Love Me Like You Do» (Polydor/Universal).

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu