«Kiss» beidzot iekļūst Rokenrola Slavas zālē (3)

BNS
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TVNET

Rokenrola slavas zāle pirmdien paziņoja, ka tajā nākamgad tiks iekļautas grupa «Nirvana», Pīters Geibriels, duets «Hall & Oates», Kets Stīvenss, Linda Ronsteda un arī Rīgā pabijušie «Kiss».

Rokenrola slavas zālē par mūža sasniegumiem tiks iekļauts 1967. gadā mirušais grupas «Beatles» menedžeris Braiens Epsteins (Brian Epstein), bijušais grupas «Rolling Stones» menedžeris Endrū Lūgs Oldems (Andrew Loog Oldgham) un Brūsa Springstīna 1973. gadā izveidotā grupa «The E Street Band». Springstīns pats ir Rokenrola slavas zālē jau kopš 1999. gada.

Rokenrola slavas zālē uzņem izpildītājus, komponistus vai mūziķus, kas «demonstrējuši neapšaubāmu muzikālu izcilību» un kam iznācis ieraksts vismaz 25 gadus pirms šīs uzņemšanas gada. Nelaiķa Kurta Kobeina vadītajai grupai «Nirvana» pirmais singls «Love Buzz» iznāca 1988.gadā, tāpēc tā agrāk nevarēja pretendēt uz uzņemšanu.

Uzņemšanas Rokenrola slavas zālē ceremonija notiks aprīlī Ņujorkas rajonā Bruklinā.

Atgādinām, ka grupa, kura karjeras laikā pārdevusi vairāk nekā 100 miljonus disku kopiju, Rīgā turnejas «Kiss Alive/35» ietvaros viesojās 2008. gada maijā.

Komentāri (3)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu