Reperis «Pikaso» prezentēs jauno albumu «Pulkvedī» (7)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Kluba «Pulkvedim neviens neraksta» jubilejas mēneša laikā 16.novembrī plkst. 22 klubā notiks repa izpildītāja «Pikaso» jeb Jāņa Lipšāna albuma «Satikšanās vietu mainīt nedrīkst» prezentācijas koncerts, informē mūziķis.

«Apmēram pirms sešiem gadiem, kad darbs pie ieraksta sākās, man bija skaidrs uzstādījums izdot konceptuālu albumu, kas saturiski iemiesotu zināmu brieduma pakāpi un kalpotu par atskaites punktu turpmākajai radošajai darbībai. Albuma sākotnējais producents, tolaik - Gustavo, tagad pazīstams kā Arstarulsmirus, ieraksta tapšanas ievadā iedeva muzikālo celiņu iestrādes un lika aizdomāties par topošā materiāla saturisko vēstījumu,» par savu veikumu stāsta «Pikaso».

Ieskandinot albumu, «Pikaso» klausītājiem piedāvā singlu «Ir, bija un būs», kurā piedalās dziedātājs Dons.

Sākotnējie muzikālie pavadījumi nu ir apauguši, iegūstot jau daudz bagātāku skanējumu un noskaņu, kas tika tapināta «Wolk Recording Studios», strādājot ar Igoru Iļņicki un Aleksandru Volku un piesaistot tādus izpildītājus kā Dons, trio «Limonāde», Deniss Paškevičs u.c.

Satikšanās Vietu Mainīt Nedrīkst/Pikaso/Wolk Recording Studios from Pikaso on Vimeo.

Komentāri (7)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu