«Dziedošās ģimenes» pamet Liepiņu un Reiņu ģimenes (24)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LNT

Beidzot sākusies īstā šova «Dziedošās ģimenes» cīņa, jo šīs dienas koncertā tika noteikts, kuras divas ģimenes tiks izbalsotas! Šoreiz varēja neuztraukties Aizgaļi, kuri pagājušoreiz saņēma imunitāti. Diemžēl šovu nācās pamest Liepiņu un Reiņu ģimenēm.

Šovakar visas ģimenes dziedāja t.s. ceļā līdzi dodamās dziesmas. Raidījumā ģimenes vērtēja aktrise Katrīne Pasternaka, mūziķis Atis Auzāns un virsdiriģents Arvīds Platpers.

Baumaņu ģimene no Aizkraukles atklāja koncertu ar Raimonda Paula «Nepalaid garām». Auzāns uzsvēra, ka ģimenei ir jābūt mazāk teatrāliem, bet vairāk muzikāliem, kas ir viņu jājamzirdziņš. Arī Kate piekrita, iesakot nākamreiz neizvēlēties tik teatrālu priekšnesumu. Žūrija šo priekšnesumu novērtēja ar 29 punktiem.

Dziedošā Liepiņu ģimene no Alojas bija izvēlējusies dziedāt dziesmu «Balta pūka», par kuru saņēma 30 punktus. Kate priekšnesumu nosauca par «odziņu», kur bija precizitāte, stiliņš un arī beidzot mammas balss. Auzāns uzslavēja māsas, uzsverot, ka ģimene savā izpildījumā ir pilnveidojusies.

Uškāni no Daugavpils šova studiju pieskandināja ar tautasdziesmu «Upe nesa ozoliņu» jeb «Čukai ņukai». Auzāns uzslavēja ģimenes folkroka izpildījumu, Platpers ģimeni nodēvēja par īstiem profesionāļiem, bet Kate īpaši novērtēja ģimenes prasmi aizraut. Ģimene saņēma 31 punktu.

Reiņu ģimene no Rēzeknes sevi pieteica ar «Laternu stundā». Pēc uzstāšanās Kate uzslavēja meitenes par spēju atvērties publikai un par nostrādāto priekšnesumu. Bet Auzāns piesējās meiteņu mazliet šķībajai stājai uz skatuves. Meitenes no žūrijas saņēma 29 punktus.

Riču ģimene publiku pārsteidza ar klasisko balles dziesmu «Kūko, kūko, dzeguzīte», kas žūriju savaldzināja, aicinot ielikt 31 punktu. Auzāns uzslavēja puišu balss diapazonu, bet kritizēja priekšnesuma vienveidīgumu.

Laicāni izvēlējās dziesmu «Dzeltenie aizkari». Žūrijai patika dziesmas izvēle, bet izmantotās līnijdeju kustības likās mazliet par piesātinātu. Par priekšnesumu saņēma 30 punktus.

Eriņu ģimene dziedāja tautasdziesmu «Ai Dieviņi, saldens alus». Žūrijai priekšnesums likās perfekts, kas atklāj visu, uz ko latviešu tauta ir spējīga. Žūrija novērtēja ar 31 punktu.

Milleru-Balandīnu ģimene arī dziedāja «Tikai tev un man». Viņu izpildījums savaldzināja žūriju, un tā priekšnesumu novērtēja ar 31 punktu.

Ņikonovi skandināja dziesmu «Par pēdējo lapu». Žūrija priekšnesumu novērtēja ar 30 punktiem.

Pagājušās nedēļas veiksminieki Aizgaļi dziedāja «Zilos linus». Vērtētāji ieteica ģimenei iemācīties smaidīt, ne tikai labi dziedāt. Žūrija novērtēja ar 30 punktiem.

Reiņu ģimene
Reiņu ģimene Foto: LNT

Žūrijas visaugstāko vērtējumu ieguva Uškānu, Eriņu un Milleru-Balandīnu ģimene. Pēc skatītāju balsojuma tapa skaidrs, ka viszemāko kopvērtējumu saņēmušas Liepiņu un Reiņu ģimenes. Tomēr ģimenes varēs vēl cīnīties par vietu šovā - atgriešanās koncertā.

Komentāri (24)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu