"Bizu" aktrise baidās no popularitātes

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto / LNT

Valmieras teātra aktrise un bijušās TV dīvas Annas Lieckalniņas māsa Ilze Lieckalniņa, kura LNT seriālā "Tikai nesaki man Bizu" spēlē ļauno māsu Regīnu, atzīst, ka dzīvē nekad tā nespētu rīkoties, vēsta žurnāls "Privātā dzīve".

Intervijā žurnālam aktrise stāsta, ka nekad nav spēlējusi ļaunos personāžus. "Manas lomas teātrī pārsvarā ir dumiķītes. Lai iejustos lomā, man vispirms bija jāatrod attaisnojums viņas rīcībai. Nezinu, kā to iecerējis scenārists, bet secināju - ja Regīnas dzīve nebūtu bijusi tik skarba, iespējams, viņa būtu cits cilvēks."

Jau pirmajās sērijās Ilzes varone Regīna redzama pikantās ainās. "Protams, tādas bijušas arī teātrī, taču tas ir citādi - tu tiecies ar partneri mēģinājumos, iepazīsti un izproti tēlu. Seriālā viss notiek daudz ātrāk. Satiekas divi sveši cilvēki un spēlē gultas ainas. Zināms mulsums ir," neslēpj aktrise.

Kopā ar kolēģiem - aktieriem Jāni Āmani, Ingu Siliņu un Ivaru Kļavinski
Kopā ar kolēģiem - aktieriem Jāni Āmani, Ingu Siliņu un Ivaru Kļavinski Foto: Publicitātes foto / LNT

Lieckalniņa arīdzan intervijā uzsver, ka viņa un viņas varone Regīna esot pilnīgi atšķirīgas. "Sievišķība ir iekšējām kvalitāte, nevis šausmīgi melnas acis un apspīlēta kleita.

Atšķiras arī attieksme pret cilvēkiem - es ļoti mīlu cilvēkus un nekad viņus neizmantoju,"

žurnālam stāsta aktrise.

Vienīgais, kas Ilzei un viņas varonei Regīnai kopīgs - abas ir vecākās māsas. Ilzes māsa ir bijusī TV dīva Anna Lieckalniņa. "Tagad, kad filmējos Rīgā, abas ar māsu bieži tikamies. Anna godīgi pasaka, ja kaut kas paticis vai - tieši otrādi - nav paticis." Aktrise arī apzinās, ka līdz ar seriālu kļūs populārāka. Zina arī ēnas puses, jo viņas māsa Anna itin bieži parādījusies medijos.

"Ir nogurdinoši, ja tevi fotografē, vērtē.

Popularitāte mani mazliet biedē.

Neesmu cilvēks, kam patīk iziet ārpus mājas. Pietiek ar "Spēlmaņu nakti", ko apmeklēju reizi gadā. Nealkstu, lai man pievērstu uzmanību, taču - neviens mani nespieda izvēlēties aktrises profesiju," intervijā izdevumam "Privātā dzīve" atklāj Ilze.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu