Finčers izmainījis "Meitene ar pūķa tetovējumu" Holivudas versijas beigas

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Stīga Lārsona romāna "Meitene ar pūķa tetovējumu" Holivudas ekranizācijas režisors Deivids Finčers (David Fincher) savai versijai izmainījis filmas beigas, lai tās būtu vieglāk saprotamas, vēsta laikraksts "The Local".

"Mums bija doma padarīt beigas saprotamākas. Mēs izmainījām beigas, ne ļoti daudz, bet no filmas viedokļa tā ir labāk," Zviedrijas medijiem skaidroja Finčers, atsakoties atklāt mainītās detaļas.

"Dažas lietas labāk nostrādā grāmatā, bet ne filmā. Filmā ir izteiksmīgs ritms, un tādēļ mēs nolēmām mainīt kārtību,"

stāstīja režisors.

Finčers atklāja, ka viņš vēlētos uzņemt arī pārējās divas Lārsona "Millennium" triloģijas daļas - "Meitene, kas spēlējās ar uguni" un "Meitene, kas izpostīja sirseņu pūzni", taču atturējās minēt, vai tas varētu notikt.

"Visas triloģijas tiek uzņemtas pa vienai filmai. Es esmu pārliecināts, ka pārējās divas filmas tiks uzņemtas, bet mēs pašlaik strādājam pie tā, lai šo uzņemtu pēc iespējas labāku," norādīja Finčers.

"Meitene ar pūķa tetovējumu" ("The Girl with the Dragon Tattoo") Holivudas ekranizācija tiek uzņemta Zviedrijā.

Līsbetas Salanderes loma amerikāņu rimeikā piešķirta kādai mazpazīstamajai amerikāņu aktrisei Rūnijai Marai (Rooney Mara), kas nesen bija redzama slavenās 1984. gada lentes "Šausmas Gobu ielā" (A Nightmare on Elm Street) rimeikā, bet žurnālistu Mikaelu Blumkvistu atveido Džeimsa Bonda zvaigzne - Daniels Kreigs (Daniel Craig).

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu