Daugavas koncertzālē «Latvian Voices»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens / LETA

Daugavas Koncertzālē, 11.novembra krastmalā 17, ceturtdien, 22.augustā, plkst.20 ar koncertprogrammu «Pāri robežām» uzstāsies «a cappella» grupa «Latvian Voices», informē koncertzāles pārstāvji. Koncertprogramma piedāvā klausītājiem krāsainu muzikālo «a cappella» buķeti, kuru veidos gan latviešu tautas dziesmas vēl nedzirdētos aranžējumos, gan oriģināldziesmas ar latviešu tautas mūzikas ietekmi, gan arī mūziku, kas aizved klausītājus pāri robežām uz tālo Ameriku, Āfriku, Spāniju un citām valstīm.

Visa koncertprogramma veidota a cappella stilā, izmantojot tikai un vienīgi cilvēka balsi kā īpašāko no instrumentiem.

Līdzās latviešu un dažādu tautas mūzikai «Latvian Voices» izpilda arī savus mīļākos populārās mūzikas hitus, kas aranžēti speciāli meiteņu balsīm. Koncerta muzikālo priekšnesumu paspilgtina horeogrāfiski elementi, kā arī jautras sarunas ar publiku.

Pirmās 100 biļetes uz koncertu iespējams iegādāties par septiņiem latiem, to pamatcena ir deviņi lati, bet koncerta dienā 11 lati. Biļetes pieejamas visās «Biļešu paradīzes» kasēs un internetā «www.bilesuparadize.lv». Par 15 latiem pieejama arī galdiņu rezervācija.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu