Nākamo «Oskaru» ceremoniju vadīs Elena Dedženeresa (9)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Par nākamā gada ASV Kinoakadēmijas balvu pasniegšanas ceremonijas vadītāju izvēlēta televīzijas personība Elena Dedženeresa (Ellen DeGeneres), piektdien paziņoja pasākuma rīkotāji. Sarunu šova «Ellen» vadītāja pirmoreiz «Oskaru» ceremoniju vadīja 2007.gadā. Viņa ir otrā sieviete pēc aktrises Vūpijas Goldbergas, kura gada svarīgāko notikumu kinoindustrijā vadījusi vienatnē.

«Es ar satraukumu gaidu savu otro «Oskaru» ceremoniju. Bet jūs jau zināt, ka trīs lietas - labas lietas,» sacīja Dedženeresa, kura uzskatīta par mazāk provokatīvu nekā šī gada Kinoakadēmijas balvu namatēvs Sets Makfārleins, kuram pārmeta par seksistiskiem jokiem.

Starptautiski pārraidītajiem «Oskariem» parasti izvēlas slavenus vadītājus, kas piesaista lielāku auditoriju. Pēdējo gadu pārraides pie televizora ekrāniem pulcējušas no aptuveni 37 līdz 40 miljoniem amerikāņu.

55 gadus vecā Dedženeresa par 2007.gada ceremonijas vadīšanu tika nominēta «Emmy» balvai. Viņa savā priekšnesumā iesaistīja skatītājus un kinozvaigznes, pat pasniedzot pašas rakstītu scenāriju režisoram Mārtinam Skorsēzem.

«Mūsdienās ir tikai nedaudzi cilvēki, kas var ar Elenu mēroties komiķa talantiem, kā arī viņas sirsnību un cilvēcību,» sacīja producenti Kreigs Zadans un Nīls Merons, kuri veidoja iepriekšējo Kinoakadēmijas balvu pasniegšanu.

Komentāri (9)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu