Augustā Rīgas Krievu teātrī notiks pieci Raimonda Paula muzikālā vakara koncerti (4)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Mihaila Čehova Rīgas Krievu teātrī augustā piecus vakarus būs iespējams baudīt komponista Raimonda Paula muzikālā vakara koncertus «Maestro», liecina teātra informācija. Koncertprogrammu veidojis pats komponists, savukārt dziesmas koncertprogrammā izpildīs dziedātāji Veronika Plotņikova un Jevgeņijs Šurs, bet muzikālo pavadījumu spēlēs labākie Rīgas mūziķi, bet pie klavierēm būs pats Pauls.

Pirmais koncerts notiks 2.augustā, bet pēc tam koncerti teātrī notiks 9., 16., 23. un 30.augustā. Biļetes iepriekšpārdošanā var iegādāties teātra kasē un «Biļešu servisa» tirdzniecības vietās.

Pauls, kurš ir izcils pianists, džeza mūziķis un komponists, jau sen ir kļuvis par Latvijas simbolu un leģendu. Viņš ir pazīstams ne tikai kā ļoti apdāvināts melodiju sacerētājs, kas bieži tiek salīdzināts ar vienu no viņa paša mīļākajiem komponistiem Džordžu Geršvinu, bet arī kā cilvēks, kurš atklāj jaunos talantus. Pateicoties komponistam, publika iepazinusi daudz talantīgu dziedātāju.

Komentāri (4)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu