Dziesmu svētku ieskaņas Kalnciema kvartālā (1)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

29.jūnija zemnieku un amatnieku tirdziņā Kalnciema kvartālā ieskandināsim Dziesmu svētkus, piedāvājot vērot Koru karu priekšnesumus tiešajā ēterā 1080 minūšu garumā. Vietējie zemnieki tirdziņā piedāvās svaigas ogas, dārzeņus un zaļumus, kā arī pircēju jau iecienīto produkciju.

Vīnu veikalā rosīsies Mārtiņš Rītiņš un restorāns «Vincents», kā arī zemnieku saimniecība no Talsu puses piedāvās jaunumu - smiltsērkšķu saldējuma sorbertu ar dažādām ogām un augļiem, kā arī smiltsērkšķu eļļas, nektāru, tēju un citus gardumus.

Tikai šajā tirdziņā būs iespēja degustēt jaunos Jāņogu Kubus, izsakot savu viedokli «Biograph» stendā 12:00 - 14:00, un iespēja iegādāties Veto Magazine zīmola «wowowo» svētku aksesuārus - kaklasaites, tauriņus, bikšturus, kā arī visu numuru Veto žurnālus.

Tirdziņa mazākajiem apmeklētājiem Kalnciema kvartāla galerijā 10:00 - 15:00 būs iespēja iepazīties ar «Satori» izdoto krāsojamo burtnīcu «Mazā sapņu grāmatiņa», kurā pierakstīti bērnu sapņi, kā arī pašiem izkrāsot tajā esošās Reiņa Pētersona ilustrācijas un paņemt grāmatiņu uz mājām bez maksas.

Tirdziņa noslēgumā 16:00 Kalnciema kvartāla galerijā tiks atklāta Anitras Bērziņas un Karinē Paronjanc gleznu izstāde «Flora Magica», kurai par godu plkst. 14:00 uz brīvdabas skatuves kāps Eksotiskā deju teātra mazie dejotāji ar pasaules tautu deju priekšnesumu.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu