Strikaite: Marija ir daudz trakāka par mani!

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Liepājas teātra arhīvs

19. un 20. augustā Rīgā ar mūziklu "Vestsaidas stāsts" viesosies Liepājas teātris. Marijas lomā divās no trim izrādēm redzēsim un dzirdēsim meiteņu vokālās grupas "Lady's Sweet" dalībnieci Jolantu Strikaiti

Dziedātāja par savu lomu teic: "Mūziklu jau mums nav daudz, tādēļ priecājos par katru iespēju piedalīties šādos projektos. Jebkuram māksliniekam, arī man, tas ir izaicinājums - gan aktierspēles ziņā, gan muzikālā materiāla dēļ."

Jolanta bijusi priecīga par iespēju sadarboties ar iestudējuma režisoru Valdi Lūriņu, uzsverot -

šis darbs viņai radījis jaunus atklājumus par aktiera profesiju.

"Apzinos, ka neesmu aktrise, taču no Valda iemācījos ļoti daudz. Un Marijas lomu centos spēlēt tā - no sirds, cik vien atļāva emocijas." Par savu varoni Mariju - meiteni, kura iemīlas puisī no konkurējošās bandas - dziedātāja saka: "Marija ir daudz trakāka par mani! Parakstīties uz kaut ko tādu - iemīlēties puisī no citas bandas... Es, pirms kaut ko tādu darītu, pārdomātu vismaz piecas reizes!" Taču no sava tēla Jolanta šo to samācījusies gan - piemēram, ka uz dažām lietām un parādībām ir vērts reaģēt impulsīvāk. "Dziedāšu divās no trijām izrādēm. Un ļoti ceru, ka man Rīgas skatītājiem izdosies parādīt īstas kaislības," smaida Strikaite.

Foto: Liepājas teātra arhīvs

"Vestsaidas stāsts" ir šīs sezonas grandiozākais Liepājas teātra iestudējums - tajā būs krāšņi tērpi, mūzika Liepājas Simfoniskā orķestra izpildījumā, ugunīgas dejas, kam horeogrāfiju veidojis Alberts Kivlenieks, un vairāk nekā 30 cilvēku liels aktieru ansamblis.

Marijas un Tonija lomā: Jolanta Strikaite vai Annija Putniņa un Juris Jope, pārējās lomās: Liepājas teātra aktieri Egons Dombrovskis, Edgars Pujāts, Madara Melne u.c.

Mūzikls "Vestsaidas stāsts" būs skatāms 19. un 20. augustā Dailes teātrī.

Biļetes var iegādāties Dailes teātrī un visās "Biļešu paradīzes" kasēs.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu