Šo svētdien - Labestības diena visā Latvijā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Telekompānija LNT, Swedbank un Ziedot.lv aicina ikvienu 29. maijā, svētdien, piedalīties Labestības dienas pasākumos Rīgā pie Kongresu nama un ziedot, lai palīdzētu smagi slimu bērnu ārstēšanai. Tiešraides no Kongresu nama notiekošajiem pasākumiem būs vērojamas LNT kanālā visas dienas garumā, bet Labestības dienas noslēguma koncerts sāksies plkst. 20:15.

29. maijā visas dienas garumā Rīgā pie Kongresu nama, tiks veidota lielā Labestības dienas puķu dobe, darbosies Ziedot.lv labestības tirdziņš, zīmēšanas studija „Laumiņas rezidence”, bērnu grima studija, LNT raidījuma „Tautas balss” rotu darbnīca, LNT raidījuma „Mājokļa jautājums” radošā darbnīca. Būs arī sportiskās aktivitātes, piepūšamās atrakcijas bērniem, kā arī varēs doties „Pasaku nama” rotaļās.

Visas dienas garumā uzstāsies „Mazo dziesmas Latvijai” dalībnieki, Latvijas dziedošās ģimenes un daudzi citi Latvijā populāri mūziķi.

Labestības dienas noslēguma koncertā plkst. 20:15 uzstāsies Maestro Raimonds Pauls, Jānis Stībelis, Olga Rajecka, Kaža, grupa „Putnu balle”, Kaspars Zlidnis, Agnese Rakovska, Aija Andrejeva, Normunds Pauniņš un citi Latvijā iemīļoti mākslinieki.

Visas dienas garumā darbosies arī Asinsdonoru centra asins nodošanas punkts.

Arī Tu vari palīdzēt Elīnai staigāt, Ernestam dzīvot, Aleksandram dzirdēt un Timofejam redzēt, piedaloties Labestības dienas pasākumos. Lai bērni dzīvotu, saziedosim 27 755,15 Ls!

Iespēja ziedot būs Labestības dienas pasākumos pie Kongresu nama, kā arī ziedot var pa ziedošanas tālruni 90006383 (zvans 1 Ls), Swedbank filiālēs un bankomātos visā Latvijā, portālā Ziedot.lv vai lielveikala tīkla Rimi un Supernetto veikalos.

Tiekamies Labestības dienā 29. maijā, svētdien, - visā Latvijā!

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu