Zaļmatainā Avrila uz ielas atrod "Smaidu"

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Kanādiešu pop+poppanka princese Avrila Lavinja (Avril Lavigne) pēc auto zādzības un izģērbšanās jaunā albuma "Goodbye Lullaby" pirmajā singlā "What The Hell" atgriežas ar zaļām matu šķipsnām dziesmas "Smile" klipā.

Klipa ievadā Avrila kādā gaišā studijas telpā demonstrē dusmīgu sejas izteiksmi, lieto "pareizos" vārdus, pūš kamerā grafiti krāsu baloniņus un visādi citādi labi iejūtas savā lomā.

Vēlāk klips kļūst melnbalts un izved Avrilu pilsētā, kur dziedātāja uz ielas, policista kabatā, celtnieka ķiverē un citur atrod saplēstu sarkanu stikliņu lauskas.

Vēlāk šīs lauskas pārvēršas ... lauskas pārtop vienā lielā sirds formas stikla gabaliņā.

Visi smaida. Beigas ir laimīgas.

Atšķirībā no "What The Hell" šajā klipā nav neviena komercprodukta reklāma.

Atgādinām, 26 gadus vecā kanādiešu dziedātāja un dziesmu autore Avrila Lavinja uz mūzikas skatuves debitēja 2002.gadā, 17 gadu vecumā izdodot albumu "Let Go", un līdz šim visā pasaulē pārdoti vairāk nekā 30 miljoni viņas albumu kopiju. Paralēli mūzikai Avrila darbojas arī modes industrijā – viņai pieder zīmols "Abbey Dawn" un viņa izdevusi divas smaržas - "Black Star" un "Forbidden Rose".

Dziedātāja arī nodarbojas ar labdarību – viņas vārdā nosauktais fonds palīdz smagi slimiem bērniem un jauniešiem.

Atgādinām, ka Avrila Lavinja Rīgā uzstājās 2008. gadā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu