"The Kids Are All Right" saņem minoritāšu tiesību aizstāvju balvu

LETA/REUTERS
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Lizas Holodenko komēdija "The Kids Are All Right", kas stāsta par lesbiešu pāri, kura bērni atrod savu bioloģisko tēvu, lesbiešu tiesību aizstāvju organizācijas GLAAD ("Gay and Lesbian Alliance Against Defamation") organizētajā balvu pasniegšanas ceremonijā ieguva balvu kā labākā filma.

Kinolente ar Anetes Beningas, Džulianas Mūras un Marka Rafalo piedalīšanos šogad četrās kategorijās tika nominēta arī ASV Kinoakadēmijas "Oskara" balvai.

GLAAD "Golden Gate" balvu šogad ieguva seriāla "Sex and the City" ("Sekss un lielpilsēta") aktrise Kima Ketrela, kas tika godināta par viņas centieniem vairot sabiedrības izpratni par geju, lesbiešu, biseksuāļu un transpersonu kopienu.

Svinīgajā ceremonijā, kas sestdien norisinājās Sanfrancisko, tika apbalvoti arī dokumentālās filmas "8: The Mormon Proposition" veidotāji, meksikāņu mūziķis Kristians Čavess, kā arī bijusī izdevuma "Wall Street Journal" žurnāliste Kara Svišere.

Organizācija "GLAAD" tika nodibināta pirms vairāk nekā 20 gadiem, lai veicinātu geju un lesbiešu un viņu dzīves pozitīvo atainojumu medijos.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu