Studija "Rija" sadarbosies TV kanālu "Eurochannel"

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Filmu studija "Rija", piedaloties Kannu filmu tirgū, panākusi vienošanos ar starptautisku televīzijas kanālu par Latvijas dokumentālo filmu demonstrēšanu, informē filmu studijas "Rija" pārstāve Līna Bērziņa.

Sarunas ar starptautisko televīzijas kanālu "Eurochannel", kas pārraida tikai Eiropā tapušas filmas, vainagojušās ar līguma noslēgšanu par sadarbību.

Patlaban Francijas dienvidu pilsētā Kannās norisinās Starptautiskais Kannu kinofestivāls, kura laikā notiek arī viens no populārākajiem filmu nozares tirgiem "Marche Du Film", kas izceļas ar ļoti lielu apmeklētāju skaitu.

Līdz 20.maijam tirgus pārstāvjiem Kannās būs iespēja satikties, atklāt, radoši izpausties, vienoties, pirkt un pārdot. Desmit dienās kino cilvēki definē arī filmu industrijas turpmāko virzību, stāstīja Bērziņa.

Studijas "Rija" pārstāvji savā stendā iepazīstina citus tirgus dalībniekus ar jaunākajām latviešu filmām un prezentē Latviju kā kino uzņemšanai piemērotu vidi. Paralēli darbam stendā "Rijas" pārstāvji piedalās arī "Producer's Network", kas ir starptautisks producentu tīkls, kur norisinās jaunu partneru iepazīšana un piesaiste projektiem, projektu prezentēšana starptautiskā mērogā, kā arī tiek nodrošināta jomas aktualitāšu aprite.

Filmu studija "Rija" Latvijas kino Kannās jau otro gadu prezentē ar Latvijas Investīciju un attīstības aģentūras "Ārējo tirgus aktivitāšu" programmas atbalstu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu