Ar vērienīgu pasākumu atklās jaunizveidoto Lucavsalas atpūtas zonu (2)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Sestdien, 4.maijā, visi Rīgas pilsētas iedzīvotāji un viesi tiek aicināti sportiskā garā atklāt jaunizveidoto Lucavsalas atpūtas zonu un iepazīsties ar dažādām brīvā laika pavadīšanas iespējām.

Kā informēja pasākuma organizatoru pārstāve Elīna Gārbena, lai pasākumu padarītu interesantāku, tas tiks dalīts vairākās daļās. Bērniem būs iespēja iziet sportisku stafešu joslu gan individuāli, gan kopā ar ģimeni. Mazākie varēs aktīvi darboties piepūšamajās atrakcijās un radošajās darbnīcās.

Savukārt speciāli senioriem tiks noorganizētas īpašas nūjošanas nodarbības. Tāpat pasākuma dalībnieki varēs vērot un iesaistīties veselīgo vingrojumu paraugdemonstrējumos, kā arī gūt vērtīgu pieredzi par to, kā ikdienā nenodarbojoties aktīvi ar sportu var uzlabot savu veselību.

Tikmēr Sporta laboratorijas ārsti konsultēs cilvēkus par veselīgu dzīvesveidu un izmērīs pulsu, asinsspiedienu, bet sporta treneri pastāstīs par ikvienam piemērotu fizisko aktivitāti un veiks fizisko spēju eksprestestus.

Ūdens prieku cienītājiem par prieku profesionāļu uzraudzībā no plkst.13 Lucavsalas pludmales zonā ikviens ar savu jūras kajaku varēs piedalīties tautas airēšanas sacensībās. Visas dienas garumā notiks arī izpriecas braucieni ar kanoe laivām, kā arī krastā tiks rīkota kanoe laivu prezentācija.

Vienlaikus gan lieliem, gan maziem būs iespēja vērot, kā top māla trauki un pašiem iemēģināt roku māla figūriņu veidošanā. Apmeklētāji varēs iepazīsties arī ar golfa spēles pamatelementiem.

Visu pasākuma norises laiku būs iespēja vērot arī velotriāla paraugdemonstrējumus labāko triālistu izpildījumā, kā arī tiks piedāvāta iespēja pamēģināt jaunās velosipēdu kolekcijas.

Pasākuma pavāri visiem parādīs, kā var ēst garšīgi un veselīgu maltīti pagatavot brīvā dabā un visiem dos nobaudīt dažādas pavasara zupas, bet bārmeņi prezentēs un pagatavos vitamīniem bagātus pavasara kokteiļus.

Pasākumā paredzēta arī plaša muzikālā programma. Uzstāsies bērnu vokālā grupa «Miljons», saksofonu kvartets «The Move» un Nils Īle ar audzēkņiem ar afrikāņu bungu priekšnesumu. Savukārt ar dejām skatītājus priecēs VEF Kultūras pils senioru deju kolektīvs «Sendancis» un bērnu stepa deju grupa «Top Tap».

Aktīvās atpūtas pikniks «Atklājam Lucavsalu!» notiks no plkst.13 līdz pat 18. Tas tiek rīkots ar Rīgas domes, Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta departamenta atbalstu.

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu