Pasniegtas Kantrimūzikas balvas. Teilora Svifta bešā (2)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

48. Kantrimūzikas akadēmijas balvu pasniegšanas ceremonijā svētdien triumfēja dziedātāji Lūks Braiens (Luke Bryan) un Miranda Lamberte (Miranda Lambert). 36 gadus vecais Braiens bija saviļņots, saņemot gada mūziķa balvu no dziedātājas Šenijas Tveinas. «Šis ir svarīgs brīdis manā dzīvē,» sacīja mūziķis, kurš tikko noslēdzis sava platīna statusu ieguvušā albuma «Tailgates and Tanlines» koncertturneju.

Savukārt 29 gadus vecā Lamberte uzvarēja trīs kategorijās - gada dziesma un labākais singls hitam «Over You», kā arī labākā izpildītāja sieviete.

«Paldies, ka pieņemat mani arī kā dziesmu autori, nevis tikai dziedātāju,» viņa sacīja. «Tas man ļoti daudz nozīmē.»

Par labāko izpildītāju vīrieti tika atzīts 36 gadus vecais Džeisons Aldīns. «Es priecājos, ka ar dziedāšanu varu nopelnīt iztiku, un turklāt vēl jums tas patīk,» viņš teica, saņemot balvu.

Par gada albumu tika atzīts Ērika Čērča ieraksts «Chief», bet labākās vokālās grupas nosaukumu ieguva «Little Big Town». Labākā jaunā izpildītāja balvu saņēma kantrimūzikas grupa «Florida Georgia Line», bet labākais vokālais duets izrādījās «Thompson Square».

Šoreiz

nevienu balvu neieguva dziedātāja Teilora Svifta, kas bija nominēta piecās kategorijās.

Iepriekšējos gados viņa divas reizes saņēma gada mūziķa titulu.

Luke Bryan
Luke Bryan Foto: REUTERS/ScanPix

Trīs stundu ceremonijā uz skatuves kāpa slaveni kantrimūzikas izpildītāji, tostarp Gārts Brūks, Džordžs Streits un Kenijs Česnijs, Svifta, Tims Makgrovs un Kīts Urbans.

Kantrimūzikas akadēmijas ceremonija norisinās kopš 1966.gada.

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu