Sestdienu vakari karsto karsējmeiteņu varā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Minisvārki, labi trenēti augumi un rūdīti raksturi - trīs sestdienu vakarus pēc kārtas simpātiskas un ugunīgas karsējmeitenes demonstrēs savu dejotprasmi. Lai arī viņas izskatās smaidīgas un nevainīgas, tomēr karsējmeitenēs mājo īsts velnēns. Pirmā satikšanās gaidāma 6.aprīlī filmā «Karsējmeitenes: Visu vai neko», kurā galveno lomu atveido seriāla «Heroes» jeb «Izredzētie» zvaigzne Heidena Penetjēra. Tāpat šajā filmā būs redzamas slavenās R'n'B dziedātājas Bejonsē māsa, arī dziedātāja Solanža Noulza.

Visu vai neko

Trīs sestdienu vakarus pēc kārtas Kanāla 2 skatītājiem būs iespēja iepazīt tuvāk karsējmeiteņu dzīvi, kurā dienas tiek aizvadītas treniņos, tur vieta arī meiteņu draudzībai un, protams, intrigām. Pirmā filma ar atraktīvajām meitenēm «Karsējmeitenes: Visu vai neko» gaidāma 6.aprīlī 17:00, tās skaņu celiņā

dziesmas iedziedājušas pasaulslavenas zvaigznes, kā Gvena Stefani, Avrila Laviņa, Rihanna un Bejonsē Noulza.

Filmā «Karsējmeitenes: Visu vai neko» galvenās varones Britnijas lomu atveido seriāla «Heroes» jeb «Izredzētie» zvaigzne, 21 gadu jaunā aktrise Heidena Penetjēra. Kamillas tēlā iejūtas slavenās R'n'B dziedātājas Bejonsē māsa, arī dziedātāja Solanža Noulza, kas plašāk pazīstama kā grupas Destiny’s Child dejotāja. Filmas stāsts ir par slaveno Britniju Alenu, kura pārceļas uz citu rajonu un līdz ar to viņas dzīve kardināli mainās. Britnija nekādi nespēj atrast kopīgu valodu ar saviem klasesbiedriem, jo īpaši ar karsējmeiteņu komandas kapteini Kamillu. Tomēr viņai izdodas iekļūt komandā un kļūt par galveno varoni cīņā par piedalīšanos popzvaigznes Riannas klipa filmēšanā. Lai situācija kļūtu vēl interesantāka, konkurenti ir neviens cits kā bijušie komandas biedri.

Karsējmeitenes: Uzvara par katru cenu.
Karsējmeitenes: Uzvara par katru cenu. Foto: publicitātes

Uzvara par katru cenu

Jau nākamajā sestdienā, 13.aprīlī, 17:00 skatītājus priecēs «Karsējmeitenes: Uzvara par katru cenu». Filmā galveno karsēju Kārsoni spēlē aktrise Ešlija Bensone, kura kļuvusi pazīstama no seriāliem «Mazās jaukās meles», «Īstvika», «Supernatural», «CSI Maiami», «O.C.». Atklājot filmas sižetu: Dienvidkalifornijas vidusskolas izlaiduma klases audzēkne Kārsone ierodas nacionālajā karsējmeiteņu nometnē, apņēmusies savu komandu «West High Sharks» aizvest līdz uzvarai. Stilīgajai ņujorkietei Brūkai ir tādi paši plāni attiecībā uz savu komandu «East High Jets». Kamēr spriedze starp abām konkurentēm pieaug, Kārsone iemīlas Pennā, nenojaušot, ka viņš reiz startējis pretinieču komandā. Kad Brūka atklāj notiekošo, viņai rodas plāns.

Lieliskais piecinieks

Aprīļa sestdienu vakarus ar karsējmeitenēm 20.aprīlī 17:00 noslēgs 2008.gada biogrāfiskā filma «Lieliskais piecinieks: Teksasas karsējmeiteņu skandāls». Filmas galvenā varone ir Dženna Djūena, kura savas dejotprasmes ir apliecinājusi 2006.gadā iznākušajā filmā «Step up» jeb «Augšup». Vai viņa sevi tikpat spilgti pierādīs arī filmā «Lieliskais piecinieks: Teksasas karsējmeiteņu skandāls», vērojiet 20.aprīlī. «Lieliskais piecinieks: Teksasas karsējmeiteņu skandāls» ir patiess stāsts par piecām karsējmeitenēm, kas valdījušas pār skolasbiedru dzīvi, kamēr skolas direktore, māte vienai no lieliskā piecinieka, uz notiekošo skatījusies pievērtām acīm. Meitenes sākušas apgrūtināt dzīvi jaunajai karsēju komandas trenerei Emmai Kārai, kura izlēmusi to nepaciest un panākt šādas rīcības publisku nosodījumu. Viņa pieprasījusi, lai meitenes un direktore, kas vēlāk aizgājusi no darba, uzņemas atbildību par nodarīto.

Izbaudiet trīs sestdienu vakarus ar karsējmeitenēm jau no 6.aprīļa 17:00 Kanālā 2!

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu