"Instrumenti" rīko jaunās dziesmas video konkursu (1)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Grupa "Instrumenti" rīko savas dziesmas "Pieturi mani sevi klāt" video konkursu, kur galvenā balva radošākajam video meistaram būs iespēja ciemoties "Greenhouse" studijā Islandē, kur top grupas debijas albums.

Video konkurss ilgs līdz aprīlim, un tajā aicināts piedalīties ikviens, kurš vēlas izpausties un cīnīties par iespēju kopā ar grupas dalībniekiem doties uz Islandi, informē grupas pārstāvji.

Konkursā aicināts piedalīties ikviens, kurš reiz sapņojis kļūt par režisoru. Grupas dalībnieki kā žūrijas locekļi radošumu un oriģinālās idejas vērtēs augstāk nekā tehnisko kvalitāti.

"Zinām, ka videoklipa uzņemšana parasti izmaksā gaužām dārgi, tādēļ mudinām konkursantus būt radošiem un savas idejas īstenot ar resursiem, kas viņiem ir apkārt. Iespējams, ka labāko video arī izmantosim kā pamatu dziesmas oficiālajam videoklipam un to veidosim kopā ar konkursa uzvarētāju," pauda grupas dalībnieki.

Lai piedalītos video konkursā, nepieciešams radīt savu "Instrumenti" dziesmas "Pieturi mani sev klāt" videoklipa versiju, kas jāievieto internetā, nosūtot video linku, savu vārdu un uzvārdu, dzimšanas datumu, telefonu un e-pasta adresi uz adresi "instrumenti@studentabanka.lv" līdz 11.aprīlim.

Visus konkursam pieteiktos video vērtēs "Instrumenti" mūziķi, grupas menedžmenta un "SEB bankas" pārstāvji.

Interesenti ar konkursa nolikumu var iepazīties "SEB Studenta bankas" mājaslapā "www.draugiem.lv/studentabanka".

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu