Kailija jau Rīgā. Slēpjas no aukstuma (80)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: twitter

Austrāliešu dziedātāja Kailija Minoga (Kylie Minogue) jau ieradusies Rīgā un savā mikroblogu vietnes "Twitter" profilā publiskojusi foto, kurā redzama Rīgā pie kāda koka, vēsta ieraksts Kailijas tviterī.

"Mīnus 12 grādi Rīgā, Latvijā. Slēpjos zem kļavas," vēsta Kalijas ieraksts tviterī, ko papildina fotogrāfija, kas uzņemta dienas laikā.

Dziedātāja Rīgā ieradusies no Tallinas (skat. foto), kur vakar notika viens no dziedātājas jaunās "Aphrodite – Les Folies" tūres koncertiem.

Jau ziņots, ka pagājušo sestdien, 19. februārī, tūre tika atklāta Dānijas pilsētā Herningā. Pirmajā turnejas koncertā Kailija Minoga izpildīja dziesmas gan no jaunākā albuma "Aphrodite", gan savas spožās karjeras slavenākos hitus, kā "Spinning Around", "On A Night Like This", "Can’t Get You out of My Head", "Slow" un "I Believe in You".

Rīgā koncerts notiks jau piektdien.

Biļetes uz Kailijas Minogas šovu var iegādāties “Biļešu paradīzes” kasēs visā Latvijā un interneta lapā www.ticketpro.lv. Stāvbiļetes cena ir Ls 28. Sēdvietas izpārdotas.

Kailija jau Rīgā
Kailija jau Rīgā Foto: twitter
Kailija Igaunijā
Kailija Igaunijā Foto: twitter
Komentāri (80)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu