Policijai atzinies Eštona Kačera 12 gadīgais izjokotājs (1)

LETA/REUTERS
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

12 gadus vecs zēns pirmdien tiesā atzinis, ka pagājušogad veicis viltus policijas izsaukumu uz aktiera Eštona Kačera mājokli, sakot, ka tajā ielauzušies ar ieročiem un sprāgstvielām bruņoti noziedznieki.

Atbildot uz zēna izsaukumu, policija uz seriāla «Two and a Half Men» («Divarpus vīri») aktiera māju nosūtīja savus spēkus, sacīja Losandželosas apgabala prokuratūras pārstāvis.

Tamlīdzīgus joku zvanus, kuru mērķis ir uz slavenības dzīvesvietu aizsūtīt pēc iespējas vairāk policistu un specvienību, tostarp SWAT, pārstāvjus, angļu valodā dēvē par «swatting».

Puisim uzrādīta apsūdzība par viltus spridzināšanas draudiem. Viņš apsūdzēts arī līdzīga izsaukuma veikšanā uz tīņu elka Džastina Bībera māju un «Wells Fargo» banku Losandželosā. Visi viltus izsaukumi tika izdarīti pagājušā gada oktobrī.

Pusaudzis izlaists no apcietinājuma un patlaban atrodas savu vecāku aizbildnībā.

Pagājušogad līdzīgu izsaukumu dēļ cieta vairākas slavenības, tostarp aktieris Toms Krūzs, dziedātājs Kriss Brauns un realitātes šovu zvaigznes Kardašjanu ģimene.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu