Balsojam par Kailijas Minogas līdzinieci! (22)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Piedalies konkursā un laimē ne vien iespēju skatīt popmūzikas princeses Kailijas Minogas koncertu 25. februārī “Arēnā Rīga”, bet arī vienreizēju balvu komplektu ar nosaukumu – “Splash Pack” (“Šļakatu paka”), kas ietver 2 ekskluzīvas biļetes kopā ar suvenīru kolekciju 500 eiro vērtībā.

Tuvojoties Kailijas Minogas “Aphrodite - Les Folies” tūres koncertam “Arēnā Rīga”, TVNET sadarbībā ar rīkotājiem – koncertaģentūru FBI izsludina dziedātājas – līdzinieces meklēšanas konkursu! Visatbilstošākā Kailijas dubultniece saņems vienreizēju balvu: 2 biļetes īpašā skatītāju zonā, kā arī suvenīru komplektu 500 eiro vērtībā.

Kailijas Minogas “Aphrodite - Les Folies” turnejas skatuves vizualizācija
Kailijas Minogas “Aphrodite - Les Folies” turnejas skatuves vizualizācija Foto: publicitātes

Vairāk par “Kylie Splash Pack”:

Šis suvenīru komplekts ir pašas pasaulslavenās mūziķes apstiprināta dāvana saviem kaislīgajiem faniem. Ja vien nav iebildumu nedaudz samirkt, šī balva sniedz vienreizēju iespēju skatīt Kailijas Minogas skatuves šovu no īpaši tuvas zonas. Tūres organizatori sola, ka šīs vietas liks justies kā daļai no paša šova, jo

ekskluzīvā biļete ļaus baudīt priekšnesumu neapstrīdami unikālā stilā – esot “The Splash Zone” (Šļakatu zonā), kas īpaši radīta, lai atrastos maksimāli tuvu skatuvei!

Dāvanā tāpat saņemsiet arī ekskluzīvu Kailijas fotogrāfiju, Kailijas brendotu lietusmēteli, īpašu “I Was In The Splash Zone” (Es biju Kailijas šļakatu zonā) dvieli, “Aphrodite - Les Folies” turnejas programmu, ekskluzīvu tūres ID karti, īpašu aproci iekļūšanai ekskluzīvajā skatīšanās zonā.

Kas jādara, lai iegūtu balvu?

TVNET konkursa sadaļā jāpievieno dziedātājas līdzinieces fotogrāfija, kā arī apraksts. Bildes akceptēsim līdz 15.02.

Pēcāk tiks izsludināta balsošana (līdz 22.02.), pēc kuras tad arī noteiksim uzvarētāju!

Komentāri (22)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu