Ielu dejotāju un modes pasākums Valentīndienā (1)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: www.dans-informatie.nl

14. februārī "Galerijā Centrs" notiks Rīgas jauniešu ielu kultūrai veltīti pasākumi – ielu dejotāju sacensības un ielu modes skate, kurā uz "mēles" modeļu vietā kāps stilīgi jaunieši no ielas. Pirmo reizi pilsētā tiks izmantota aktīvā deju grīda, kas darbojas ar dejotāju radīto enerģiju, nepieslēdzot papildu enerģijas avotus.

Ielu dejas (streetdance), kas kļūst arvien populārākas arī Latvijā, ļauj izpausties atbilstoši savām vēlmēm un neieliek dejotāju kanoniskos rāmjos. Sacensības noritēs no plkst. 14.30 līdz 16, dejotājus vērtēs žūrija. Tiks vērtēti divi uzdevumi – dejotāja vai grupas jau sagatavotais priekšnesums ar savu mūziku un freestyle improvizācija, visiem dalībniekiem improvizējot vienas un tās pašas mūzikas pavadībā.

Savukārt no plkst. 16 līdz 17 uz aktīvās grīdas kāps puiši un meitenes, kurus esam ievērojuši ielās, izceļoties ar savu stilu un personību.

Pirmo reizi tiks izmantota aktīvā deju grīda, kuru dejotāji apgaismo, ar kāju kustībām radot enerģiju. To var dēvēt par "zaļās" enerģijas deju grīdu.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu