LTV veidos piemiņas pēcpusdienu Mārtiņam Freimanim (34)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Godinot mūziķa, dzejnieka un kolēģa Mārtiņa Freimaņa piemiņu, Latvijas Televīzijas (LTV) 7.kanāls bēru dienā - ceturtdien 3.februārī, programmā veiks izmaiņas, veltot piemiņas pēcpusdienu Freimanim.

LTV 7.kanālā plkst.16.40 raidījuma "SeMS" veidotāji piedāvās noskatīties videofilmu "Tu esi mans draugs. Mārtiņš Freimanis", informē LTV pašreklāmas redaktore Ieviņa Ancena.

Savukārt plkst.17.30 sāksies grupas "Tumsa" 2008.gadā ierakstītais lielkoncerts. Tas bija ilgi gaidīts un rūpīgi gatavots projekts, kas reizē bija arī grupas albuma "Suns" dziesmu pirmatskaņojums. Kopā ar "Tumsu" vispopulārākās grupas dziesmas koncertā izpilda Olga Rajecka, Ella, Aisha, Aleksandra Kurusova, Jenny May, Valters un Kaža, kā arī Freimaņa sunīte Pepe.

Kā ziņots, komponista, aktiera, dzejnieka un grupas "Tumsa" solista Mārtiņa Freimaņa dzīve aprāvās 33 gadu vecumā 27.janvārī plkst.1.20 Latvijas Infektoloģijas centrā, kur viņš tika ievietots 18.janvārī pēc smagas elpvadu ceļu saslimšanas.

Par pāragri mūžībā aizgājušo mūziķi sēro Latvijas mūzikas cienītāji, mākslinieki un fani.

Atvadīšanās no pāragri mūžībā aizgājušā mūziķa notiks ceturtdien, 3.februārī, Rīgas krematorijā. Draugi, fani un mūziķa cienītāji no mūziķa un dzejnieka varēs atvadīties no plkst.15 līdz 16 Rīgas krematorijā, Varoņu ielā 3a, Rīgā.

Komentāri (34)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu