Pasniegs ikgadējo TV balvu "Zelta vilnis"

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Šogad jau ceturto reizi pasniegs ikgadējo Nacionālo televīzijas skatītāju balvu "Zelta vilnis". Šo balvu pasniedz žurnāls "Rīgas Viļņi", bet uzvarētājus nosaka skatītāji un speciāli izvēlēta žūrija, ceturtdien informēja raidījums "Tautas balss".

Pagājušajā gadā nominācijā „Gada ziņu raidījums” balvu "Zelta vilnis" saņēma telekompānijas LNT veidotais raidījums "900 sekundes". Arī šogad raidījums nominēts šai balvai.

Raidījuma "900 sekundes" vadītāji Kristīne Garklāva un Ģirts Timrots intervijā "Tautas balsij" atzina, ka tas, protams, bija lieliski un arīdzan ļoti patīkami, ka kāds novērtējot viņu darbu.

Kristīne Garklāva atzina: "Tas arī bieži vien ir tas, kas arī motivē strādāt un darīt tās savas iecerētās lietas tālāk un tā kā iet tik uz priekšu! Tas ir tāds pats vārdos nenovērtējams prieks, tāpēc ka tu saproti, ka kādam tas liekas forši."

Savukārt Ģirts Timrots pauda domas, ka būtu jauki turpināt iesākto balvas saņemšanas tradīciju. "Ja mēs jau esam pāris reizes pie tās tikuši, tad varētu tā tradicionāli ieņemt šo pirmo vietu, un viss būtu kārtībā. Konkurentiem mēs varam novēlēt, lai viņi ar prieku iet uz darbu un ar gandarījumu nāk mājās, un tad jau gan jau arī viņiem kādreiz izdosies," optimistiski atzina Timrots.

"Tautas balss" informēja - ikviens skatītājs var piedalīties labāko noteikšanā līdz 4.februārim, nosūtot aizpildītu žurnālos atrodamo anketu vai arī balsojot internetā - portālā "draugiem.lv", kur balsošana jau sākta.

Skatīt pievienoto video

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu