«Jauns Mēness» CD un koncerts «Palladium» (4)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Mārtiņš Otto/TVNET
References: API SITE

Šovakar «Palladium» koncertzālē notiks grupas «Jauns mēness» 25 gadu jubilejas koncerts, kas ir papildkoncerts jau decembrī izskanējušam jubilejas pasākumam. Šonedēļ izdevniecība «Upe» laiž klajā arī pagājušā gada 1.decembra jubilejas koncerta CD, informē izdevniecībā.

(papildināts ar audio)

«Jauns Mēness» toreiz bija Ainars Mielavs, Gints Sola, Aivis Kalvāns, Guntars Račs, Juris Kroičs, Māris Muktupāvels, Aigars Voitišķis, Norberts Skraucis un Uģis Prauliņš. Zīmīgi, ka neviens koncerta skaņu signāls ierakstu studijā nav labots vai no jauna ieskaņots.

Foto: Mārtiņš Otto/TVNET

Atgādinām: lai arī atkalapvienotais «Jauns Mēness» savu oficiālo atvadu koncertu mums dāvāja pagājušogad, daudzi grupas cienītāji diemžēl uz šo vienīgo koncertu netika - pasākums tika izpārdots. Tādēļ īpaši tiem faniem, kas palika stāvot aiz durvīm, Ainars Mielavs, Gints Sola un draugi sarīkojuši vēl vienu pārsteigumu. Piektdien, 1.februārī, notiks pēdējais grupas atvadu iznāciens – papildkoncerts, kurā, līdzīgi kā pirmajā koncertā, hronoloģiski skanēs dziesmas no visiem «Jauna Mēness» studijas albumiem.

Vecās dziesmas, īpaši «Pārcēlājs» un «Pie tevis», ieguvušas svaigu elpu, jaunu aranžējumu, arī Mielava dziedājums ir mazliet niansētāks, filosofiskāks.

Nepalaid garām!

Komentāri (4)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu