Sāk darbību Opras Vinfrijas jaunais televīzijas tīkls OWN

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA-AFP

Sarunu šovu dīva Opra Vinfrija sestdien paplašinājusi savu mediju impēriju, atklājot kabeļtelevīzijas tīklu OWN (Oprah Winfrey Network).

OWN pieder Vinfrijas producentu kompānijai "Harpo Productions" un mediju un izklaides kompānijai "Discovery Communications", kas šajā kopuzņēmumā ieguldījusi 189 miljonus ASV dolāru (100 miljonus latu).

  Kabeļtelevīzijas kanāls aizstāj "Discovery Health" un turpmāk būs skatāms vairāk nekā 80 miljonos mājsaimniecību.

Kā norādījusi OWN izpilddirektore un bijusī MTV prezidente Kristīna Normena, kabeļkanāla skatītāji varēs priecāties par raidījumiem, kas palīdzēs viņiem "dzīvot labāku dzīvi un stiprināt savus sapņus".

"Mēs negribam sarūgtināt cilvēkus. Tomēr būs arī skarbākas lietas. Viss nebūs tikai jauks, mīlīgs un pūkains."

Kā norāda eksperti, lai arī uz televīzijas tīklu tiek liktas lielas cerības, vēl nav zināms, vai Opras "maģiskais pieskāriens" spēs noturēt veselu tīklu. "Opras vārds ir ļoti spēcīgs zīmols, taču ir ļoti grūti panākt, lai cilvēki mainītu savus skatīšanās paradumus un sāktu skatīties jaunu kanālu," atzinis konsultāciju uzņēmuma "SNL Kagan" analītiķis Dereks Beins, piebilstot, ka tas, ka viņa turpinās vadīt savu sarunu šovu, dažiem cilvēkiem var būt mulsinoši.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu