Latviešu pavārgrāmata piedalīsies prestižā konkursā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

«Apgāda Zvaigzne ABC» izdotā pavārgrāmata «Kūkas. Skaistākās IEVAS receptes» pieteikta nominācijai prestižākajā pavārgrāmatu konkursā «Gourmand World Cookbook Awards 2012». Šī balva iedibināta 1995.gadā un katru gadu tiek piešķirta labākajai pavārgrāmatai un vīna grāmatai pasaulē, informē «Apgāda Zvaigzne ABC» Reklāmas un mārketinga daļā.

Katru gadu pasaulē izdod ap 30 000 pavārgrāmatu un vīna grāmatu. 2011.gadā šajā konkursā piedalījās vairāk nekā 8000 grāmatu no 154 valstīm, piesakot dalību dažādās pavārgrāmatu kategorijās. Viena no šajā konkursā prēmētajām grāmatām iegūs gada labākās pavārgrāmatas titulu konkursā «Best Cookbook of the Year».

«Kūkas. Skaistākās IEVAS receptes»
«Kūkas. Skaistākās IEVAS receptes» Foto: publicitātes

Šogad starp konkursa pusfinālistiem ir arī «Apgāda Zvaigzne ABC» izdotā pavārgrāmata «Kūkas. Skaistākās IEVAS receptes», kas nominēta kategorijā «Labākā desertu grāmata» («Best Desserts Book»). Grāmata tapusi par godu žurnāla «Ieva» 15 gadu jubilejai. Tajā ir apkopotas žurnāla skaistākās un labākās kūku receptes - dzimšanas dienām, bērnu ballītēm, dārza svētkiem vai vienkārši skaistai pēcpusdienai mīļu un tuvu cilvēku lokā.

Konkursa «Gourmand World Cookbook Awards 2012» rezultāti tiks paziņoti februārī Parīzes Pavārgrāmatu gadatirgū, un uzvarētāji tiks godināti krāšņā apbalvošanas ceremonijā.

Pirms diviem gadiem «Apgāds Zvaigzne ABC» balvai «Gada labākā pavārgrāmata pasaulē» konkursā pieteica Māra Oltes un Uģa Oltes pavārgrāmatu «Ēst ir tavā dabā», kas tika nominēta trīs kategorijās - «Labākā inovācija» («Best Innovative Cookbook»), «Pasaules Dabas fonda balva» («WWF Award») un «Labākais dizains» («Best Cookbook Design»).

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu