Deviņi bērnunami saņems Reinika koncerta biļetes

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Mārtiņš Otto/TVNET

Turpinot gada ieskaņā aizsākto bērnunamu programmu, Mārtiņa Freimaņa fonds un Lauris Reiniks sadarbībā ar TV3 aicina Latgales bērnunamos mītošos bērnus apmeklēt koncertu «Lauris Reiniks Ziemassvētkos». Koncerts notiks Arēnā Rīga 20. decembrī, un to bez maksas varēs apmeklēt bērni no kopskaitā deviņiem bērnunamiem.

Akciju bērnunamos fonds sāka šā gada pavasarī, apciemojot bērnus dažādās vietās Latvijā, aicinot tos piedalīties radošās nodarbībās, kopīgi muzicējot, tādējādi sniedzot prieku un iedvesmu, kā to savulaik mēdza darīt Mārtiņš Freimanis. Tradīciju nu turpina viens no fonda dibinātājiem Lauris Reiniks, kurš izvēlējies iepriecināt bērnus Latgales bērnunamos.

«Zinu, ka dāvanas un koncertbiļetes ir mazākais, ko varam dāvināt šiem bērniem, bet mazas lietas rada lielus smaidus,» stāsta Lauris Reiniks. «Lielā attāluma dēļ bērni Latgalē šādus pārsteigumus saņem visretāk, tāpēc vēlējāmies iepriecināt tieši viņus.»

Uz vairākiem bērnunamiem Lauris ielūgumus aizvedis pats, pavadot ar to iemītniekiem arī pāris stundu laika. Kā atzīst mūziķis, viņu pārsteiguši dažādie priekšnesumi un dāvanas, ko bērni par godu viņam sagatavojuši, un ciemošanās bijušas patiešām iedvesmojošas.

Latvijā ir vairāk kā 60 bērnunamu, kuros bērni uzturas gan dienu, gan nakti. Lielākā daļa to iemītnieku ir dzīvu vecāku bērni. Ar šo akciju Mārtiņa Freimaņa fonds, Lauris Reiniks un TV3 cer ienest prieku un cerību šo bērnu dzīvē, sniedzot arī kādu neaizmirstamu atmiņu.

Akcijā var iesaistīties jebkurš, piezvanot uz tālruni 90006981 un ziedojot vienu latu fonda bērnunamu programmas turpināšanai.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu