Gāgai jauns rekords tviterī - 30 miljoni (15)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: twitter.com/ladygaga

Dziedātāja Lēdija Gāga (Lady Gaga) kļuvusi par pirmo cilvēku, kura tvitera sekotāju skaits pārsniedzis 30 miljonus. Piektdienas pēcpusdienā viņas apstiprinātajam kontam bija 30 049 549 sekotāji, un katru dienu tam sāk sekot vidēji 30 000 cilvēku, liecina sociālo tīklu izpētes kompānijas «Starcount» apkopotā informācija.

26 gadus vecā mūziķe šonedēļ pārspēja arī sociālā tīkla «Google+» rekordu, savācot vairāk nekā četrus miljonus «draugu».

«Rādot priekšzīmi citām sociālajos tīklos atrodamajām zvaigznēm, Gāga bieži mijiedarbojas ar saviem faniem un ir pat izveidojusi atsevišķu sociālo tīklu «mazajiem briesmonīšiem», ko regulāri lieto vairāki tūkstoši cilvēku,» komentēja «Starcount».

«Taču tviteris viņai devis neticamu popularitāti sociālajos tīklos,» raksta mājaslapas veidotāji, piebilstot, ka dziedātājas uzvaras gājiens sākās pirms diviem gadiem, kad viņa sekotāju skaita ziņā pārspēja citas sociālo tīklu zvaigznes - aktieri Eštonu Kačeru, ASV prezidentu Baraku Obamu un popdīvu Britniju Spīrsu.

«Kopš tā laika viņa dominē sociālajos tīklos,» turpina «Starcount». «Viņa bija pirmais cilvēks, kas savāca vairāk nekā desmit un vēlāk arī 20 miljonus sekotāju.»

twitter.com/ladygaga

Gāgai uz papēžiem min tīņu elks Džastins Bībers, kuram piektdien bija 28,6 miljoni tvitera sekotāju.

Lai arī barbadosiešu dziedātāja Riana pārspējusi Gāgu video vietnē «Youtube» un sociālajā tīklā «Facebook», tviterī viņai ir aptuveni 26 miljoni sekotāju.

Tomēr augustā sociālo mediju kompānija «Status People», balstoties uz pašu veiktu pētījumu, secināja, ka 70% no Gāgas tvitera sekotājiem varētu būt viltus konti, kas radīti ar inficētu datoru palīdzību.

Komentāri (15)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu