«Instrumenti» sniegs savu pirmo solokoncertu Tallinas «Rock Cafe» (2)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Mārtiņš Otto/TVNET

Sestdien, 29.septembrī, ar savu pirmo solokoncertu Tallinas «Rock Cafe» uzstāsies grupa «Instrumenti», informē grupas pārstāve Līva Pētersone.

Koncerts Tallinā paredzēts kā «Instrumentu» noslēdzošais albuma «Tru» koncertu cikla priekšnesums, kas pēc pagājušā gada nogales koncertiem Latvijā šovasar turpinājās Zviedrijā un dažādos Eiropas festivālos, tostarp Slovākijas «Rock For People», Čehijas «Wilsonic», Polijas «Heineken Open’er» un citos festivālos.

Kā īpašais viesis koncertam Tallinā aicināts lietuviešu indie-folkmūziķis Marks Palubenka, ar ko «Instrumentu» mūziķi iepazinās pirms pāris nedēļām Lietuvā notikušajā festivālā «Vilnius Music Week».

Dienu pirms koncerta «Instrumenti» Tallinā prezentēs savu pirmo koncertierakstu DVD formātā «Tru Live 2011», kurā iekļauta arī 25 minūšu dokumentālā filma par koncerta tapšanu - tajā ietvertas intervijas gan ar grupas mūziķiem «Shipsi» un «Reynsi», gan arī video projekciju veidotājiem un citiem koncerta tapšanā iesaistītajiem.

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu