Loena aicina samazināt nodokļus (6)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Aktrise Lindsija Loena savā «Twitter» kontā aicinājusi ASV prezidentu Baraku Obamu izskatīt jautājumu par nodokļu samazināšanu tiem miljonāriem, kas minēti žurāla «Forbes» sarakstā.

Jāpiebilst, ka aktrise aktivitātes sākusi izrādīt visai nesen, precīzāk - atsaucoties uz aicinājumu, kas tika publicēts pēc Baraka Obamas uzstāšanās Demokrātiskās partijas Nacionālajā kongresā. Uzstājoties tur vēlēšanu kampaņas ietvaros, Obama paziņoja, ka samazinājis nodokļus tiem, kam tas bijis visvairāk nepieciešams: vidusslānim un mazā biznesa pārstāvjiem.

Taču Loena šādu stāvokli uzskata par netaisnīgu, tālab nolēmusi pielikt roku šā jautājuma risināšanā. Viņasprāt, nodokļi jāsamazina arī miljonāriem, īpaši jau tiem, kas iekļauti «Forbes» sarakstos, tādējādi panākot taisnību.

Pagaidām gan prezidents miljonāru aizstāvi, kura cīnās arī par savu labklājību - pērn viņa nopelnījusi divus miljonus USD -, nav pagodinājis ar atbildi.

Komentāri (6)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu