Pēc «50 shades of Gray» top seksa izrāde (3)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Scanpix Sweden

Daudzas lasītājas sarkst, ja tiek pieķertas ar pikantu romānu rokās. «Daily Mail» ziņo, ka kāda amatieru teātra trupa smēlusies iedvesmu no erotiskajām «Piecdesmit nokrāsu» grāmatām, tāpēc radījusi lugu ar seksuālām notīm.

Velsiešu aktrises atklāti runāja ar aizrautīgajiem skatītājiem, guvušas iedvesmu no erotiskā romāna. Viņu vidū bija hipotekāro kredītu konsultante, ārsta sekretāre, mājsaimniece, divas skolotājas, vecmāmiņa pensionāre, valsts ierēdne un friziere. Parasti šīs trupas izrādes noskatās 5 – 10 cilvēki, bet šoreiz

uz pirmo izrādi tika pārdotas uzreiz visas 50 biļetes.

Varbūt panākumu atslēga slēpjas vienas aktrises stāstītajā par to, kā viņa atveidojusi sasiešanas ainu no pikantā E L Džeimsas romāna. Izrādē, kuras nosaukums ir Whinging Women, piedalās 13 ciemata iedzīvotājas vecumā no 18 līdz 65 gadiem. Visas aktrises runā īsu monologu par savu seksuālo dzīvi, it kā vērsdamās pie kvalificēta psihoterapeita. Un neviens temats nav slēpjams – sievietes runā par rotaļlietām, savām prasībām guļamistabā un iespaidu, kādu «Greja piecdesmit nokrāsas» atstājušas uz viņu intīmo dzīvi.

Viena no sievietēm aprakstīja gājienu uz vietējo saimniecības preču veikalu, lai iegādātos tos pašus priekšmetus, ko miljardieris Kristjens Grejs izmantoja, lai sasietu savu verdzeni Anastasiju Stīlu. Viņa atklāj: «Es devos uz veikalu, un manā sarakstā bija iekļauts metrs virves, līmlentes rullis un plastmasas savilcēji. Pārdevējs aizgāja to visu meklēt, un es sarku un bālēju, domādama, ka viņam uzreiz ir skaidrs, kāpēc man tas vajadzīgs.» Toties valdības ierēdne Rhian Hughes, 47, stāstīja par savu sajūsmu: «Man nenāca ne prātā, ka mūsu luga gūs tādus panākumus.

Teātris katru vakaru ir pilns,

un biļetes uz pirmajām izrādēm tika pārdotas dažu dienu laikā.»

Sekojiet līdzi informācijai par E L Džeimsas erotisko romānu «Greja piecdesmit nokrāsas» mājas lapā: www.50nokrasas.lv

Komentāri (3)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu