Baļčunaite, Frīdenbergs un «Tumsa» koncertuzvedumā (1)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

11.augustā plkst. 18 Cesvaines pils pagalmā notiks brīvdabas koncerts - uzvedums «Uz varavīksnes tilta», kurā skanēs Mārtiņa Freimaņa dziesmas un ne tikai, informē pasākuma organizatori.

Projekta «Manas brīvdienas» ietvaros Cesvainē satikās talantīgi bērni un jaunieši no visas Latvijas. Šajā kopā pavadītajā laikā viņiem bija iespēja savas prasmes apstiprināt, apliecināt un papildināt dažnedažādās nodarbībās, un nu viņi ir ne tikai ieguvuši jaunus draugus, bet arīdzan paši un kopā ar pasniedzējiem Daci Skeransku, horeogrāfi Lieni Gravu, vokāla meistari Madaru Celmu, režisori Ivettu Jakovļevu, aktrisi Vitu Baļčunaiti, dziedātāju Valteru Frīdenbergu radījuši koncertprogrammu «Uz varavīksnes tilta», kuras īpašie viesi ir grupa «Tumsa».

«Koncerts būs tikpat krāsains kā varavīksnes loks, kas šovasar tik bieži redzams Latvijas debesīs. Ar sarkano krāsu izdejosim enerģiju, ar oranžo krāsu dziedāsim par draudzību, ar dzelteno krāsu izstarosim prieku, zaļo krāsu piepildīsim ar harmoniju, sapņosim ar gaiši zilo krāsu, mieru baudīsim ar zilo krāsu, bet violetā krāsa atklās mūsu mākslinieciskos talantus. Esi kopā ar mums uz varavīksnes tilta!» aicina koncerta režisore Ivetta Jakovļeva.

«Visi dalībnieki ir īpaši talantīgi! Esam kopā ne tikai brīnišķīgi pavadījuši laiku, spodrinājuši jau esošos un jaunos talantus, bet arīdzan kļuvuši par lieliskiem draugiem! Tiekamies koncertā, tas noteikti būs aizraujošs,» atklāj uzveduma vadītāja Vita Baļčunaite.

Biļetes iepriekšpārdošanā Ls 3 Cesvaines Kultūras namā; pasākuma dienā Ls 4.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu