«Terminatora» aktieris Niks Štāls atkal pazudis (1)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Amerikāņu aktieris Niks Štāls (Nick Stahl) atkal pazudis, pametot rehabilitācijas klīniku pretēji ārstu ieteikumiem. Aktieris pirmo reizi pazuda maija sākumā, kad viņa sieva Rouza Štāla vērsās Losandželosas policijā.

Toreiz pēc divu nedēļu prombūtnes Štāls sazinājās ar sievu, informējot, ka ar viņu viss ir kārtībā un ka viņš gatavojas iestāties rehabilitācijas klīnikā, lai cīnītos ar narkotiku atkarību.

Pavadījis rehabilitācijas programmā dažas nedēļas, Štāls 10.jūnijā pretēji ārstu ieteikumiem pameta klīniku un apmetās pie kāda sava drauga.

Taču tagad aktieris pazudis vēlreiz, un neviens viņu nav redzējis kopš 14.jūnija.

«Viņš ir pazudis. Mēs nevaram viņu nekur atrast. Viņš ne ar vienu nav kontaktējies.

Mēs visi izmisīgi viņu meklējam,» žurnālam «EOnline» sacīja kāds aktiera draugs.

«Visi vēlas, lai viņš atgrieztos mājās. Šī ir briesmīga situācija. Mēs meklējam, bet mums nav neviena pavediena,» stāstīja draugs.

Štāls aktiera karjeru sāka bērnībā ar lomu Mela Gibsona 1993.gada drāmā «The Man Without a Face», taču vislabāk viņš pazīstams ar Džona Konora lomu 2003.gadā iznākušajā filmā «The Terminator 3: Rise of the Machines» («Terminators 3: mašīnu atdzimšana»), kurā Terminatora lomā pēdējo reizi iemiesojās Arnolds Švarcenegers.

Pēdējos gados Štāls vairāk filmējies seriālos un mazbudžeta filmās.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu