Fotoreportāža: «Neaizmirstulītes» prezentē singlu (8)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Mārtiņš Otto/TVNET
References: API SITE

Piektdien, 8.jūnijā, plkst. 15 kafetērijā «Bonēra» (Rīga, Blaumaņa iela12a) notika jaunās muzikālās apvienības «Neaizmirstulītes» iepazīšanās koncerts, kurā grupa prezentēja jaunu singlu «Kur tu biji», novēroja TVNET. Prezentāciju apmeklēja grupas draugi un radi, kā arī vairāki mūziķi - diriģents Jānis Ozols, «OKartes Skatuves» šova dalībniece Košā (Anita Intaite) u.c.

Singls tapis sadarbībā ar dziedātāju Laimi Rācenāju un ir Maestro Raimonda Paula 1971. gadā komponētās dziesmas «Kur tu biji» ar Jāņa Petera vārdiem jauna versija. Šo dziesmu, kas tolaik tapa kinofilmai «Tauriņdeja», izpildīja leģendārais aktieris un dziedātājs Bruno Oja (1933-2002).


Neaizmirstulītes

«Neaizmirstulītes» ir profesionālu mūziķu apvienība - četras koķetas meitenes, kas muzicē septiņu švītīgu puišu instrumentālā pavadījumā. «Neaizmirstulītes» veido Laura Leontjeva (vokāls), Zane Stafecka (vokāls), Elīna Šmukste (vokāls), Margarita Dudčaka (vokāls), Mārtiņš Zvīgulis (vokāls), Ivo Sildegs (vokāls) Ansis Nikolovskis (tuba), Guntis Supe (trompete), Oļegs Švembergs (trombons), Edgars Švembergs (trompete), Ernests Mediņš (sitamie instrumenti) un Ingus Leontjevs (mežrags).

Mūziķi atdzīvinājuši latviešu estrādes 1960., 70. gadu spilgtākās, bet nepelnīti piemirstās komponistu Jāņa Sildega, Ringolda Ores, Elgas Īgenbergas, Aleksandra Kublinska, Ģederta Ramana, Viktora Sama un Raimonda Paula melodijas - dziesmas Rīgas Balzams, Aijas smaids, Bērnu pasaulē, Rīgas taksi, Ratiņstūmēja dziesma, Tālsarunu centrāle un citas.

Komentāri (8)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu