"Saulkrasti Jazz 2010" noslēgums (3)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

24.jūlijā ar bagātīgu pasākumu programmu Saulkrastos noslēgsies 13.Saulkrastu džeza festivāls "Saulkrasti Jazz 2010", informē rīkotāji.

Bezmaksas pasākums atpūtas kompleksā "Minhauzena Unda" šodien notiks plkst.12, kad notiks meistarklašu dalībnieku koncerts.

Šovasar meistarklasēs zināšanas apguva ap 70 dalībnieku, kuriem pedagogi bija Berlīnes džeza dziedātāja Jakobīne Vlasmane, norvēģu trompetists, komponists un aranžētājs Tore Johansens, somu pianists Jonas Hāvisto, gruzīnu ģitārists Temurs Kvitelašvili, bulgāru sitamo instrumentu meistars Venko Poromanskis, kā arī vācu kontrabasists un basģitārists Pepe Berns.

Savukārt vakarā plkst.19 atpūtas kompleksā "Minhauzena Unda" notiks vakara koncerts, kurā uzstāsies "Mirage Octet" un "Assembly Singers", kā arī festivāla galvenie viesi - "The James Taylor Quartet".

"Assembly Singers" ir Rīgas vokālā džeza grupa, kurā patlaban dzied seši profesionāli mūziķi - Elīna Libauere, Sandra Verro, Elīna Selga, Valters Līcis, Ģirts Gailītis un Einārs Verro, kurš ir grupas līderis un mākslinieciskais vadītājs.

Savukārt "The James Taylor Quartet" līderis ir "Hammond" ērģeļu ģēnijs un "acid-jazz" taustiņu pavēlnieks Džeimss Teilors, kurš ar grupu tās 24 gadu pastāvēšanas laikā ir ierakstījis teju 30 albumus un nospēlējis vairāk nekā 1000 koncertus visā pasaulē.

Komentāri (3)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu