Rīgā Krievijas estrādes zvaigzne Valerija (28)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TVNET

Pirmdien, 26.martā Arēnā «Rīga» uzstāsies Krievijas estrādes zvaigzne Valerija. Ar grandiozu koncertizrādi «Rīga-Maskava» dziedātāja atzīmēs savas radošās darbības 20 gadu jubileju, informē Alīna Gržibovska, kompānijas «Starconcert» pārstāve.

Pirms divdesmit gadiem nevienam nezināma meitene no Saratovas apgabala atbrauca uz Maskavu, lai iestātos Gņesinu muzikālās akadēmijas estrādes klasē. Šodien Valerija ir Krievijas Nopelniem bagātā skatuves māksliniece, neskaitāmu balvu un prēmiju ieguvēja. Viņas muzikālajā bagāžā ir vienpadsmit albumu un milzīgs daudzums kompozīciju.

Jaunu līmeni Valerija sasniedza 1992.gadā, kad ierakstīja uzreiz divus diskus - "The Taiga Symphony" angļu valodā un krievu romanču disku "Esi ar mani". Tiem sekoja tādi veiksmīgi diski kā "Vislabākais", "Acis debesu krāsā", maksi-singli "Putenis" un "Rīga-Maskava". šajā laikā iznāk arī "Pirmais INTERNET albums".

2001.gadā nesaskaņu ar savu producentu Aleksandru Šulginu rezultātā Valerija pameta šovbiznesu. Tikai pēc divu gadu pārtraukuma māksliniece atgriezās uz skatuves. Sadarbībā ar pazīstamo producentu Josifu Prigožinu Valerija ierakstīja albumu "Mīlestības zeme" ar rekordlielu pārdoto disku skaitu. 2006.gadā viņa ieraksta disku "Mans maigums" un izdod autobiogrāfisku grāmatu "Un dzīve, un asaras, un mīlestība" 200 tūkstošu eksemplāru lielā tirāžā.

2007. gada decembrī Valerija izlēma riskēt un iekarot Rietumu tirgu. 2008. gada martā viņa ierakstīja jaunu albumu "Out of Control" («Nekontrolējami"). Par vienu no trekiem kļuva slavenās grupas «Bee Gees" dziesmas «Stayin alive" kaverversija, kuru Valerija izpildīja kopā ar tās autoru Robinu Gibu. 2008. gada rudenī notika dziesmas "Sāpes! (Sadalīta laime)", angliskajā versijā - "Wild" ieraksts.

Paralēli koncertdarbībai māksliniece aktīvi piedalās labdarībā. 2008.gadā viņa tika iecelta par ANO Starptautiskās migrācijas jautājumu organizācijas Labās gribas sūtni.

Biļetes uz Valerijas solokoncertu nopērkamas Biļešu Servisa kasēs (cena - no Ls 15 līdz Ls 60).

Komentāri (28)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu