«Okartes skatuvē» trešo reizi uzvar Antra

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TVNET

Piektdienas, 24.februāra, LNT šovā «Okartes skatuve» par uzvarētāju kļuva Antra Stafecka.

Jau ziņojām, ka šovakar «OKartes skatuves» dalībniekiem bija iespēja kāpt uz skatuves kopā ar Maestro Raimondu Paulu. Viņš ne tikai piedalījās žūrijas darbā, bet pats arī visu vakaru pavadīja uz skatuves pie klavierēm.

Šo nedēļu jaunie mūziķi pavadīja, gatavojot priekšnesumus no Raimonda Paula pēdējo piecu gadu daiļrades. Turklāt pieciem dalībniekiem Maestro bija uzticējis izpildīt pilnīgi jaunas dziesmas, kuru pirmatskaņojumi izskanēja šovakar LNT un Kanāla 2 tiešraidē.

Šoreiz neklātienē šovu vēroja arī populārā dziedātāja Laima Vaikule, kura redzēto komentēja telefonsarunā, atzinīgi vērtējot teju visus šova dalībniekus. Vislielākos viņas komplimentus - gan par izskatu, gan dziedājumu - izpelnījās tieši šā vakara uzvarētāja Antra Stafecka, kura saņēma arī paša Maestro buču.

Kā vienmēr, diviem dalībniekiem šis koncerts nesa ne tikai pozitīvas izjūtas - Oskaram Deigelim un Kašeram - dalībniekiem, kuri koncertā palika pēdējās divās vietās, sestdien kopā ar iekšējā balsojuma neveiksminieku būs jāsēžas izbalsošanas krēslos.

To, kurš koncerta pēdējo vietu ieguvējiem pievienosies no iekšējā balsojuma, uzzināsim sestdien Kanāla 2 tiešraidē pulksten 18.10, bet jau pulksten 20.40 sāksies iknedēļas lielā izbalsošana. Tad tikai un vienīgi skatītāji ar telefonbalsojumu izlems, kuri dalībnieki paliks šovā un kuram būs jāaiziet.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu