Dziedātājs Lauris Valters aicina savā pasaulē

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto
References: API SITE

Grupas «Ēnas» solists Lauris Valters laiž klajā dziesmu «Manā pasaulē», informē dziedātāja menedžmenta pārstāve Kristīne Jonīte-Jurkēviča. Kopā ar Valteru dziesmas muzikālo skanējumu rada vokāliste Rūta Dūduma, čelliste Madara Norbūte, ģitārists Jānis Bērziņš, basģitārists Jānis Olekšs un sitaminstrumentālists Mārtiņš Miļevskis.

«Vēl 90.gados Valtera tēvs Egons Valters, sava laikabiedra dzejnieka Klāva Elsberga iedvesmots, sakomponēja mūziku dzejas rindām «Manā pasaulē». Pirms neilga laika, muzicējot ar domubiedriem, Valteram radās vēlēšanās, lai cilvēki Elsberga stāstu dzird skanam arī šodien, jo dziesma iedvesmo ar māju sajūtu un aicina notvert mirkli ārpus steigas,» stāsta Jonīte-Jurkēviča.

«Manā pasaulē» ierakstīta «Sound Division Studio», kā arī «Ansona laboratorijā».

Dziesmu producējis Bērziņš, tā miksēta «Ansona laboratorijā». Pie aranžēšanas un miksēšanas piedalījušies arī Valters un skaņu inženieris Krišjānis Geidāns. Dziesma māsterēta «Cave Studios» Nicā, Francijā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu