«Sony Music» atvainojas par Hjūstones ierakstu cenu paaugstināšanu

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Ierakstu kompānija «Sony Music» atvainojusies par nesen mirušās dziedātājas Vitnijas Hjūstones (Whitney Houston) ierakstu cenu paaugstināšanu. «Vitnijas Hjūstones produkti svētdien tika kļūdaini uzcenoti Lielbritānijas iTunes veikalā. Kad kļūda atklājās, tā uzreiz tika izlabota. Mēs atvainojamies, ja kādu tā aizvainojusi,» teikts vietnē «Billboard.biz» publicētajā ierakstu kompānijas paziņojumā.

Pēc Hjūstones pēkšņās nāves fani masveidā iegādājas dziedātājas ierakstus, taču ierakstu kompānija dažu stundu laikā pēc ziņām par Hjūstones nāvi palielināja «iTunes» piedāvātās labāko dziesmu izlases cenu «The Ultimate Collection» par vairāk nekā 60%.

Cenas pieaugumu izraisīja «Sony Music» palielinātā vairumtirdzniecības cena, kas automātiski palielināja albuma mazumtirdzniecības cenu, kaut arī «iTunes» prasīto galīgo cenu nosaka «Apple».

Pēc mūzikas fanu sašutuma vētras izlases cena svētdienas vakarā nolaista atpakaļ iepriekšējā līmenī.

Mūzikas fani cenas palielināšanu nodēvējuši par ierakstu kompānijas cinisku mēģinājumu nopelnīt uz Hjūstones nāves rēķina.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu