Ziemeļamerikas kinoteātros gaisā virmo Valentīndiena

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Ziemeļamerikā aizvadīta veiksmīga nedēļas nogale, kurā par visienesīgāko filmu kļuvusi romantiskā drāma «Zvērests» («The Vow»). Arī pārējie jaunumi uzrādījuši teicamas sekmes, bet pagājušās nedēļas līderis - studijas «Fox» lente «Chronicle» («Hronikas veidotāji»), kas stāsta par trīs jauniešiem, kas atklājuši domu spēku, sekojot ekspertu prognozēm, atkāpusies uz piekto vietu, ziņo «kinokino.lv».

«Zvērests», tuvojoties Valentīna dienai, ar nelielu pārsvaru spējis ierindoties pirmajā pozīcijā. Iekasēti 41,7 miljoni, kas ir uzskatāms par izcilu rezultātu. Ir bijušas tikai dažas romantisko žanru pārstāvošas filmas, kurām iznākot šajā, Valentīna dienas prologa laikā, izdevies gūt lielākus ieņēmumus. Ņemot vērā, ka pati Valentīna diena vēl ir tikai priekšā, filma kopumā ļoti reāli varētu iekasēt vairāk par 100 miljoniem.

Anotācija. Viņi ir jauni, laimīgi un tikko precējušies un neprātīgi iemīlējušies. Kādā sniegotā dienā viņi cieš autokatastrofā. Leo tiek cauri ar izbīli, bet Peidža nokļūst komā. Dienām un naktīm sēžot pie viņas gultas, Leo sagaida sievas pamošanos, tomēr izrādās, ka atmiņas zuduma dēļ vīrs viņai kļuvis par svešinieku. Leo ir apņēmies turēt pie altāra doto zvērestu un ir gatavs darīt jebko, lai no jauna iekarotu sievas sirdi. Pirmais randiņš viņiem atkal ir priekšā.

Foto: Kadrs no filmas

Lielisks starts padevies arī Denzela Vašingtona (Denzel Washington) jaunākajam trillerim «Slepenā mītne» («Safe House»). Filma iekasējusi 39,3 miljonus, ievērojami pārspējot prognozes. Vašingtona filmām šis ir starp visu laiku veiksmīgākajiem startiem un arī laba iespēja pacīnīties par 100 miljoniem.

Foto: publicitātes

Ceturto vietu ar 23 miljoniem ieņēmusi «Star Wars: Episode I The Phantom Menace 3D». Lielisks starts, vēlreiz apliecinot, ka klasisko filmu konvertēšana 3D no skatītāju puses tiek augsti vērtēta.

Vēl nesenais līderis «Hronikas veidotāji» atkāpies uzreiz uz piekto vietu. Filma iekasējusi 12,3 miljonus. Taču visi nedēļas jaunumi izrādījušies ievērojami pārāki. Interesanti, ka šī ir pirmā reize aptuveni trīs gadu laikā, kad Ziemeļamerikā visi četri nedēļas jaunumi spēj iekasēt vismaz 20 miljonus.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu