Skaties jauno Madonnas video!

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums

Popmūzikas leģenda Madonna publicējusi savas jaunās dziesmas «Give Me All Your Luvin'» video, kurā piedalās amerikāņu hiphopa zvaigzne Nikija Mināža (Nicki Minaj) un Šrilankas hiphopa dīva Maia (M.I.A.).

Jau svētdien šo dziesmu visas trīs dāmas izpidīs amerikāņu futbola līgas finālspēlē «Super Bowl».

Jaunajā dziesmā 15 sekunžu garumā dzirdami abu hiphopa dīvu rečitatīvi.

Jau ziņots, ka Madonna jaunajam albumam piesaistījusi «Black Eyed Peas» dziesmu autoru un producentu Žanu Baptistu (Jean Baptiste Kouame) un 1998.gada «Ray Of Light» sadarbības partneri Viljamu Orbitu (William Orbit).

Madonnas iepriekšējais studijas albums «Hard Candy» tika izdots 2008.gadā un bija pēdējais, ko izdeva izdevniecība «Warner». Kopš tā laika Madonna sākusi sadarbību ar koncertturneju organizatoru kompāniju «Live Nation».

Vienošanās «Live Music Inc.» piešķir tiesības uz visiem ar dziedātājas mūziku saistītajiem projektiem, ieskaitot jaunus albumus, koncertturnejas, reklāmpreces, interneta lapas, DVD ierakstus, sponsorēšanas līgumus, televīzijas šovus un filmas.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu