«UgunsGrēks» atgriežas pirms Valentīndienas

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto / TV3

Tieši dienu pirms Valentīndienas - 13.februārī - pēc nelielas atpūtas atgriezīsies iemīļotais seriāls «UgunsGrēks». Šī būs jau seriāla septītā sezona, informē TV3 pārstāve Marta Zandersone.

Piecsimto sēriju gaidot

Seriāla veidotāji atklāj, ka «UgunsGrēka» septītā sezona tiekot gaidīta vairāk nekā citreiz. Vai tas tādēļ, ka laukā degunā kniebj pamatīgs sals un ir vēlme saritināties kamoliņā pie televizora, aizmirstot ikdienas rūpes? Vai arī iepriekšējās sezonas nobeigums licis pamocīties pamatīgā neziņā par turpinājumu?

Leons (aktieris Ģirts Ķesteris)
Leons (aktieris Ģirts Ķesteris) Foto: Publicitātes foto / TV3

Viesnīcā tiek pastrādāts noziegums, un policija tur aizdomās visus pēc kārtas - gan viesnīcas darbiniekus, gan pastāvīgos iemītniekus. Gribot negribot visi sāk skatīties cits uz citu ar aizdomām. Viesnīcas atmosfēra ir spriedzes pilna. Skaidrs ir viens:

nekas vairs nebūs kā agrāk, kamēr noziegums netiks atklāts…



Bet ne tikai šis noziegums pārsteigs skatītājus, šajā sezonā viesnīcā parādīsies trīs jauni varoņi. Jaunpienācēji pārstāvēs trīs dažādas paaudzes - šarmants pensijas vecuma kungs, lietišķa un pievilcīga trīsdesmitgadniece, kā arī azartiska un enerģiska jauniete. Viņi visi iesaistīsies viesnīcas dzīvē, spēlējot būtisku lomu tās iemītnieku attiecībās. Satieciet un iepazīstiet viņus pavisam drīz!

Iemīļotais seriāls «UgunsGrēks» ar jaunāko sezonu atgriežas 13.februārī plkst. 20.20 TV3 un arī TV3 Play.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu