Šovā atkal uzvar dziedošais ugunsdzēsējs

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Piektdienas vakara «Okartes skatuves» koncertā uzvaras laurus atkal plūca dziedošais ugunsdzēsējs Jānis Buķelis jeb Buks, un nu viņš jau otro nedēļu pēc kārtas varēs nēsāt uzvarētāja krekliņu.

Jānis uzvarēja arī «OKartes skatuves» otrās sezonas pirmajā koncertā un šajā koncertā solīja, ka darīs visu, lai uzvarētu arī nākamajā nedēļā.

Sestdien izbalsošanas raidījumā par palikšanu šovā nāksies cīnīties atraktīvajam Kašeram
Sestdien izbalsošanas raidījumā par palikšanu šovā nāksies cīnīties atraktīvajam Kašeram Foto: TVNET

Tomēr ne visiem tā veicas - diviem Jāņa kolēģiem, kuri koncertā palika pēdējā vietā, sestdien, 28.janvārī, izbalsošanas raidījumā nāksies cīnīties par iespēju palikt šovā. Šoreiz tie būs jau iepriekšējā sezonā iepazītā Anete Volmane un nenoliedzami atraktīvākais šova dalībnieks Kašers.

Sestdien viņiem izbalsošanas kandidātu sarakstā pievienosies arī kolēģis, ko šova dalībnieki izvēlēsies iekšējā balsojumā.

Bet to, kurš pametīs šovu, sestdien, izbalsošanas raidījumā, ko plkst. 20.40. varēs vērot izklaides kanālā LMK tiešraidē, izlems skatītāji.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu