Lil Veins izdos cietuma memuārus

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Amerikāņu reperis Lil Veins (Lil Wayne) nolēmis nelaist zudībā pieredzi, ko viņš guvis, izciešot astoņu mēnešu cietumsodu, un publicēt savu nebrīvē rakstīto dienasgrāmatu.

Kā atklājusi izdevniecība «Grand Central Publishing», mūziķa memuāri «Gone Till November» nonāks veikalu plauktos 28.novembrī. Grāmata atspoguļos 29 gadus vecā repera domas par dzīvi, ģimeni, bērniem un cilvēkiem, ko viņš saticis savas dzīves laikā.

«Kamēr viņš atradās (cietumā) «Rikers Island», viņš sīki aprakstīja savu iekšējo un ārējo dzīvi dienasgrāmatās,» pavēstīja izdevniecības redaktors Bens Grīnbergs.

Kā vēstīts iepriekš, 2010.gadā tiesa piesprieda mūziķim 12 mēnešu cietumsodu par nelikumīgu ieroča glabāšanu. Viņš sāka piespriestā soda izciešanu martā, taču par labu uzvedību tika atbrīvots jau novembrī, neskatoties uz disciplināro pārkāpumu - savā kamerā bija noslēpis digitālā mūzikas atskaņotāja lādētāju un austiņas.

Viņa desmitais studijas albums «Tha Carter IV», ko viņš sarakstīja, izciešot cietumsodu, nominēts «Grammy» balvai.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu