Džordžs Maikls: kristieši lūguši manu nāvi

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Kamēr britu popmūzikas zvaigzne Džordžs Maikls (George Michael) gulēja Austrijas slimnīcā ar plaušu karsoni, kāda amerikāņu kristiešu organizācija lūgusi Dievu, lai homoseksuālais mūziķis nomirtu, tviterī atklājis pats dziedātājs.

Jau ziņots, ka pagājušā gada nogalē pneimonijas dēļ Džordžs Maikls bija spiests atcelt koncertturneju. Mūziķis saslima Austrijā, un viņa stāvoklis bija tik nopietns, ka vairākas nedēļas viņš pavadīja kādā Vīnes slimnīcā. Tikai īsi pirms Ziemassvētkiem ārsti viņu palaida mājās, kur viņš turpina ārstēties un atgūt spēkus.

Jau Londonā viņš uzzinājis, ka organizācija «Kristieši par morālu Ameriku» lūgusi Dievam viņa nāvi.

«Vai jūs zinājāt, ka, kamēr es cīnījos par savu dzīvību Austrijā, bariņš jauku amerikāņu kristiešu, kas sevi sauc par «Kristiešiem par morālu Ameriku», patiesībā atrada laiku lūgt Dievam manu nāvi,» tviterī rakstīja britu dziedātājs.

«Cik ārkārtīgi jauki no viņu puses, ņemot vērā to, cik ļoti aizņemtiem viņiem jābūt.»

Mūziķis atzina, ka viņš pazīst patiesi brīnišķīgus un labsirdīgus kristiešus, tomēr piebilda, ka acīmredzot ir arī citādi ticīgie.

«Pēc manām domām, un šis gadījums ar cilvēkiem, kas lūdza par manu nāvi, to pierāda, ir arī citi, kas izmanto savas izkropļotās seno rakstu interpretācijas kā attaisnojumu tam... Pagaidiet, pagaidiet! Ka ir galvā p**** bastardi,» mikroblogu sociālajā tīklā rakstīja Džordžs Maikls.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu