Britnija devusies uz grēku pilsētu (5)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Popmūzikas ekshibicioniste Britnija Spīrsa ir devusies uz Lasvegasu, taču nevis tāpēc, lai bez biksītēm biedētu naktsklubu īpašniekus, bet gan lai pabeigtu savu topošo albumu.

Pie šā gada rudenī gaidāmās plates Britnija strādā kopā ar producentu Lūkašu Gotvaldu (Dr. Luke), kurš līdz šim jau ir sarakstījis un producējis Kellijas Klarksones hitu "Since U Been Gone", nesenos Pink grāvējus "U + Ur Hand" un "Who Knew", kā arī Parisas Hiltones veikumu "Nothing In This World".

"Sava jaunā albuma ietvaros Britnija sadarbojas ar mūzikas ietekmīgākajiem vārdiem," kāds dziedātājai tuvu stāvošs indivīds ir pavēstījis amerikāņu žurnālam "People". "Pēdējā laikā viņa ir daudz tusējusi, taču arī darbs Maiami un Losandželosas studijās ir prasījis savu!"

25 gadus vecā dziedātāja šobrīd uzturas Lasvegasas "Fantasy Hotel" šikākajā numuriņā - Hjū Hefnera Debesu villā! Viņai līdzi ir devušies arī abi dēli (16 mēnešus vecais Šons Prestons un 4 mēnešus mazais Džeidens Džeimss), taču Britnijas jaunais draudziņš - modelis Aizaks Koens šoreiz acīmredzot ir palicis mājās...

Komentāri (5)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu