The View laiks! (3)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Skotu puišeļiem The View tomēr tas izdevās - debijas albums pa taisno Apvienotās Karalistes topa pirmajā vietā.

Kamēr singlu topā abi BBC "Sound Of 2007" gada atklājumi - 23 gadus vecais dziedātājs Mika ar savu debijas singlu "Grace Kelly" (Universal Island) un reperis/dziedātājs Just Jack ar "Starz in Their Eyes" (Mercury) nostiprina savas pozīcijas virsotnē, no 11. vietas uz trešo pakāpies klubu mikss Mason & Princess Superstar hitam "Perfect" (Exceeder).

Desmitniekā divi jaunumi - amerikāņu emorokeri Fall Out Boy ar "This Ain''t a Scene, It''s an Arms Race" (Mercury) debitējuši sestajā vietā, bet Londonas roka trio Klaxons ar teicamo "Golden Skans" (Polydor) - 7. Puišu debijas albums "Myths of the Near Future" veikalu plauktos nonācis šonedēļ. Iespaidīgs lēciens pirmajā desmitniekā izdevies vēl kādai amerikāņu tīņu kulta grupai My Chemical Romance, viņu hits "Famous Last Words" pacēlies no 38. uz 8. vietu.

Bloc Party jaunā albuma "A Weekend in the City" (5. feb.) vēstnesis "The Prayer" (Wichita) - 13. vietā, un divdesmitnieku noslēdz Šefīldas neinteresantākā rokgrupa Little Man Tate ar "Sexy in Latin". Ārpus pirmā divdesmitnieka debitējuši Keane, The Gossip, Kelis Ft Cee Lo un Larrikin Love.

Albumu topā par uzvaru šonedēļ cīnījās tikai divi ieraksti - Deimona Olbarna jaunais projekts Good, The Bad & The Queen ( pieder skotu brašuļiem The View, kas pateicību parādā skandalozajam Pītam Dohertijam, viņš savulaik uzaicinājis The View kā iesildošo grupu savas grupas "Babyshambles" tūrē un pavēris puišiem ceļu.

Kārtējā izgāšanās jāpiedzīvo rokeriem Cooper Temple Clause, kuru gaužām neizteiksmīgais jaunais albums, neskatoties uz ievērojamiem reklāmas pasākumiem, tikai 33. vietā.

Komentāri (3)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu